SALUT!

Te-ai simțit vreodată manipulat/ă?! Te-ai gândit că educația media ar putea fi o soluție împotriva știrilor false și că ar putea să te ajute să-ți dezvolți gândirea critică?! Atunci Media Quiz este pentru tine! Jocul care te va provoca să analizezi critic și să descoperi instrumente pe care să le folosești împotriva dezinformării!

Jocul Media Quiz nu este unul comercial și nu este finanțat de vreun partid politic, organizație privată, persoane terțe, etc.

 

Media Quiz a fost creat de echipa Asociației Obștești „Centrul Media pentru Tineri”,una dintre echipele câștigătoare a Hackathon-ului media, ediția 2018, eveniment desfășurat de Centrul pentru Jurnalism Independent.

„Media Quiz a fost lansat cu suportul unui grant oferit în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent, cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui produs ține de responsabilitatea AO ”Centrul Media pentru Tineri” și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.”