Alege un video prointegritate – contribuie la prevenirea corupției în Republica Moldova

This poll has ended (since 1 year).

Acești tineri au demonstrat că pentru a lupta împotriva corupției și a cultiva integritatea, trebuie mai întâi să îți faci vocea auzită!

Cele 16 videouri au fost realizate de tineri, în cadrul Clubului Ideilor Anticorupție. Clubul a fost format în perioada aprilie – mai, 2020 și are peste 50 de membri. Toți tinerii au participat la instruiri despre prevenirea corupției, realizarea unui discurs și producerea unui video. Șaisprezece participanți și-au înscris produsele în concurs și au șansa de a câștiga un ceas inteligent, două boxe portabile și două baterii externe. De asemenea, în baza numărului de voturi, trei dintre tineri vor obține un loc în echipa voluntarilor anticorupție de la CNA.

Clubul Ideilor Anticorupție este organizat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Centrul Naţional Anticorupţie și Centrul Media pentru Tineri. Inițiativa se înscrie în proiectul „Lupta cu corupţia prin consolidarea integrităţii în Republica Moldova”, implementat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Perioada de votare: 5 august, 2020 – 5 septembrie, 2020.
Un utilizator poate vota, de pe același dispozitiv, o singură dată, un singur participant/ă. 

Ideile expuse în aceste materiale video aparțin în totalitate tinerilor și nu neapărat reflectă opinia PNUD, CNA și a instituției finanțatoare.