Clubul Ideilor Anticorupție este organizat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție și Centrul Media pentru Tineri. Inițiativa se înscrie în proiectul „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat cu susținerea Ministerului Afacerilor Externe a Norvegiei. Ediția 2021 s-a desfășurat în perioada mai – septembrie, 2021 și a implicat 80 de membri din toată ţara.

Susţine integritatea şi ideile anticorupţie! Votează videoul care te inspiră!

Tinerii participanți la Clubul Ideilor Anticorupție, ediţia 2021, continuă să înveţe să formuleze mesaje prointegritate.

Doisprezece tineri au elaborat discursuri în care şi-au prezentat propriile idei şi viziuni despre prevenirea corupţiei şi promovarea integrității.

Cu suportul  Centrul Media pentru Tineri, ei au elaborat propriile scenarii, și-au înregistrat discursurile și și-au înscris materialele video în concurs. Acum, vor fi apreciați de publicul larg și au șansa să câștige premii de valoare.

Regulament

– Perioada de concurs: 1-16 octombrie, 2021
– Un utilizator poate vota de pe același dispozitiv trei participanți diferiți
– Procesul de vot presupune să alegeți 1 sau cel mult 3 clipuri video și să confirmați alegerea prin butonul Votează

This poll has ended (since 2 months).
Nicoleta Conac
67 Voturi
Teodora Busuioc
322 Voturi
Sofia Păun
115 Voturi
Daniela Plămădeală
204 Voturi
Alina Prichici
177 Voturi
Doina Ţîcu
376 Voturi
Iraida Popovici
648 Voturi
Victoria Musteaţă
450 Voturi
Cătălin Avxentiev
19 Voturi
Gabriela Revenco
72 Voturi
Adriana Friniuc
71 Voturi
Mariela Ilaşco
134 Voturi

Ideile expuse în materialele video aparțin în totalitate participanților și nu reflectă neapărat opinia PNUD, CNA și a instituției finanțatoare.