INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te
Despre site-ul Tineri.MD

Acest site – Tineri.md – este o iniţiativă a Fundaţiei Est-Europene. Este un portal pentru tineri, grupuri de iniţiativă şi organizaţii, dar şi pentru lucrătorii de tineret. Tineri.md este un site despre aceea, cum un tânăr poate participa la viaţa socială, economică şi politică.

Tineri.md oferă informaţii despre oportunităţile în domeniul finanţării proiectelor, voluntariatului, studiilor, formării şi angajării tinerilor. Aici găseşti anunţuri despre evenimente şi oportunităţi, dar şi documente de politici de tineret, publicaţii, informaţii de contact şi alte resurse.

Pe acest site vei găsi:

 • Anunţuri despre finanţarea unor proiecte şi alte concursuri.
 • Anunţuri despre programe adresate tinerilor
 • Informaţii despre studii şi oportunităţi de formare
 • Anunţuri despre proiecte de voluntariat
 • Link-uri la servicii şi resurse în zona ta locală
 • Istorii ale unor tineri şi proiecte de succes
 • O bază de date a organizaţiilor, dar şi a grupurilor de iniţiativă
 • O comunitate de persoane care fac schimb de informaţie.

Acest site propune anunţuri şi informaţie, oferind, în acelaşi timp, posibilitatea de participare.

 

Folosind acest site, contribui la conţinutul lui

Tineri.md este un site interactiv creat cu participarea utilizatorilor. Poţi plasa aici anunţuri, ştiri, istorii. Îţi poţi crea un cont, o pagină personală (blog) şi poţi participa la discuţiile de pe forum.

Pentru a obţine accesul la site este nevoie să acceptaţi câteva condiţii şi principii. Aceasta e necesar pentru a face utilizarea sitului o experienţă plăcută pentru toţi cei care-l accesează. Iată care sunt aceste condiţii şi principii.

Prin folosirea acestui site, eşti de acord cu termenii ce urmează. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi să nu utilizaţi acest site.

 

Principiile de participare

Pentru a face acest site sigur şi prietenos pentru toţi utilizatorii, îţi oferim câteva instrucţiuni simple pentru trimiterea feedback-ul tău – povestiri, articole sau informaţii – prin intermediul diferitelor mecanisme de depunere de pe acest site.

Informaţiile prezentate de utilizator pe Tineri.md sunt evaluate de către o echipa editoriala pentru relevanţă, valabilitate şi oportunitate pentru site.

În timp ce ne propunem să publicăm cât mai multe informaţii, vom evita să publicăm feedback-ul sau informaţia care:

 • foloseşte un limbaj sau idei cu caracter ameninţător, abuziv, hărţuitor, defăimător sau obscen,
 • discriminează din punct de vedere rasist, sexual, etnic sau în alt mod inacceptabil,
 • face atac la persoană: se discută opinii sau idei şi nu oameni sau acţiunile lor,
 • este ilegală,
 • promovează alcoolul, tutunul, drogurile şi alte substanţe care provoacă dependenţă,
 • este considerat a fi spam,
 • se dovedeşte că reprezintă fals o persoană sau o organizaţie.

În timp ce încercăm să publicăm toate informaţiile pe care le primim, uneori, însă, nu este posibil să includem absolut toate informaţiile pe care ni le trimit utilizatorii (mai ales daca nu ele nu corespund principiilor enumerate anterior).

Tineri.md nu răspunde la fiecare depunere individual. Propunerea ta de feedback, articol sau informaţii nu garantează 100% publicarea pe site.

 

Link-uri către alte site-uri

Tineri.md poate face referinţă şi legături la alte situri. În cazul în care aceste situri nu sunt afiliate Tineri.md, portalul nu are nici un control asupra acestora, deci, nu este responsabil pentru conţinutul, practica de confidenţialitate sau alte politici ale acestor situri.

 

Politica editorială

Informaţiile furnizate de Tineri.md sunt postate la decizia echipei editoriale. Site-ul publica articole, feedback-uri şi informaţii pe care le considerăm a fi de valoare, relevante şi de interes pentru tineri. Acest lucru este determinat şi de reacţia primită de la tineri şi de conţinutul cu care utilizatorii contribuie la dezvoltarea sitului.

Toate punctele de vedere şi opiniile conţinute în articole sau informaţii nu reflectă neapărat opiniile Tineri.md sau Fundaţiei Est-Europene.

 

Informaţii personale

Ne-am angajat să protejăm confidenţialitatea informaţiilor personale ale fiecărui utilizator cu respectarea obligaţiilor noastre în temeiul Legii cu privire la protecţia datelor cu caracter personal Nr. 17 din 15.02.2007. Abordarea noastră este de a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor care prezintă reacţii, articole sau informaţii prin intermediul formularelor de prezentare plasate pe site.

Informaţia personală pe care o oferiţi nu va fi niciodată făcută publică. Puteţi accesa Tineri.md fără a dezvălui informaţii personale. Dar, pentru a contribui la conţinutul lui - a palasa anunţuri, ştiri, istorii sau a participa la discuţiile de pe forum - este necesar sa vă creaţi un cont şi, pentru asta, va fi nevoie să oferiţi unele date personale, cum ar fi: numele, adresa de e-mail, localitatea, anul naşterii.
Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Centru Meleagurile Hînceștiului Lilian Severin, vocea FurioSnails.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready