INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te
Oportunitați - Proiecte

Poiectul Papergirl în Moldova

Data publicării: Luni, 19 septembrie 2011, 0 comentarii
Ideea Papergirl a apărut în 2006 la Berlin ca o inițiativă de artă. Inițiatoarea proiectului este Aisha Ronniger. Așa cum băieții distribuiau ziare în America, lucrări de artă sunt rulate şi distribuite de pe bicicletă pe stradă. Nu este timp pentru stereotipizări! Oricine poate participa și oricine poate primi o bucată de soare de artă!

Proiect-concurs video "Descoperă Moldova”

Data publicării: Miercuri, 15 iunie 2011, 0 comentarii
Grupul de iniţiativă a Băncii Mondiale „Glasul tinerilor” invită tinerii din toată ţara să participe la concursul video “Descoperă Moldova” in vederea prezentării de locuri inedite şi oamenii care le înconjoară (feţele Moldovei): mănăstiri, biserici, locuri pitoreşti, arhitectură, artă tradiţională, etc.

Anului Internațional al Tineretului

Data publicării: Miercuri, 15 iunie 2011, 0 comentarii
Ministerul Tineretului și Sportului informează despre acţiunile de marcare a Anului Internațional al Tineretului (12 august 2010 – 12 august 2011)

Premiul Tineret - 2011 - Formular de aplicare

Data publicării: Miercuri, 15 iunie 2011, 0 comentarii
Formular de aplicare pentru Premiul Tineret în domeniile literatură şi artă, ştiinţă şi tehnică, activism civic. Termenul limită de depunere a dosarelor - 14 octombrie 2011

Premiul Tineret - 2011 - Regulament

Data publicării: Miercuri, 15 iunie 2011, 0 comentarii
Regulamentul Premiului pentru tineret - 2011. Vezi docunetul ataşatFundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready