INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Tudor Stefan - Blog
2 articole adăugate
Publicat de Tudor Stefan la Marţi, 30 octombrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Săptămâna trecută, reprezentanții a 3 școli din Republica Moldova au participat în Austria la evenimentul de lansare a unei noi ediții a competiției dedicate protejării mediului înconjurător “Școli europene pentru o planetă vie”, proiect realizat de către WWF în parteneriat cu Fundaţia ERSTE. Printre participanții noștri se numără elevii de la Liceul Teoretic ”Mihail Sadoveanu” din Călărași, Liceiul Teoretic ”Alexei Mateevici” din Șoldănești și Liceul Teoretic din Svetlîi, Comrat.
Publicat de Tudor Stefan la Marţi, 04 septembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
610 000 Euro pentru 33 proiecte de integrare socială din Europa Centrală și de Sud – Est.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Training în comunicare, 14-16 iunie 2011 Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE Lilian Severin, vocea FurioSnails.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready