INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Gafeli Alexei - Blog
7 articole adăugate
Publicat de Gafeli Alexei la Miercuri, 25 septembrie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Asociaţia Obştească „Indigo” anunţă despre lansarea paginii electronice oficiale a proiectului „Tineri Abilitaţi”
Publicat de Gafeli Alexei la Joi, 12 iulie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Finalizarea proiectului „Citius, Altius, Fortius!” - AO „Indigo” îndeamnă toţi doritorii de a implementa proiecte similare şi în alte comunităţi.
Publicat de Gafeli Alexei la Miercuri, 23 mai 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
La data de 22 mai curent a avut loc deschiderea oficială a sălii de activităţi sportive din cadrul liceului teoretic din s. Coşniţa, r. Dubăsari. Aceasta reprezintă una din etapele finale ale proiectului „Citius, Altius, Fortius !” implementat de Asociaţia obştească „Indigo” cu suportul Fundaţiei Est Europene.
Publicat de Gafeli Alexei la Duminică, 06 mai 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Programul “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Programul are ca scop sporirea gradului de încredere dintre Chişinău şi Tiraspol, prin intermediul unor proiecte socio – economice, cu implicarea și participarea activă a comunităților şi a organizaţiilor societăţii civile.
Publicat de Gafeli Alexei la Luni, 09 ianuarie 2012 în domeniul Economie și Business, 0 comentarii
Asociaţia Obştească „Indigo” anunţă despre lansarea tenderului pentru procurarea unui laptop în cadrul proiectului „Citius, Altius, Fortius !!” implementat de asociaţie în perioada 8.11.2011-07.06.2012.
Publicat de Gafeli Alexei la Miercuri, 30 noiembrie 2011 în domeniul Social, 0 comentarii
La data de 8 noiembrie curent, între Asociaţia Obştească „Indigo” şi Fundaţia Est Europeană a fost semnat un acord de grant în valoare de 12 756 USD pentru implementarea proiectului „Citius, Altius, Fortius !!”. Scopul proiectului pe termen lung este facilitarea accesului tinerilor şi copiilor din s. Coşniţa și satele învecinate la servicii de educaţie calitative şi promovarea spiritului activ de viaţă.
Publicat de Gafeli Alexei la Miercuri, 30 noiembrie 2011 în domeniul Social, 0 comentarii
Asociaţia Obştească „Indigo” anunţă despre lansarea tenderului de selectare a unei companii pentru realizarea lucrărilor de reparaţie a unei săli pentru activităţi sportive ale claselor I-IV din liceul teoretic „I. Creangă”, s. Coşniţa, r. Dubăsari. Lucrările respective vor fi contractate de asociaţie în cadrul proiectului „Citius, Altius, Fortius !!” implementat de AO „Indigo” în perioada 8.11.2011-07.06.2012.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Răsărit Tineri promotori ai energiei din natură Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready