INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Bezer Corina - Blog
4 articole adăugate
Publicat de Bezer Corina la Miercuri, 22 aprilie 2015 în domeniul Cultura/Stiinţă, 0 comentarii
Dragostea pentru tricolor și pentru valorile naționale românești a determinat membrii Platformei Onoare, Demnitate și Patrie să marcheze Ziua Drapelului Republicii Moldova printr-un eveniment inedit la Universitatea de Stat din Moldova.
Publicat de Bezer Corina la Sâmbătă, 22 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Platforma Unionistă Acțiunea 2012 îi invită pe toți cei care simt românește să iasă în stradă, indiferent unde s-ar afla, cu un steag tricolor și/sau cu un mesaj care să amintească de Basarabia și de necesitatea ReUnirii.
Publicat de Bezer Corina la Miercuri, 15 octombrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Pentru prima dată în istoria universităților din Moldova, va fi organizat un eveniment de comemorare a cuplului Ion și Doina Aldea-Teodorovici, acele două inimi gemene ce au stat la baza renașterii naționale a poporului român-basarabean.
Publicat de Bezer Corina la Luni, 23 iunie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei” lansează în iulie 2014 o campanie de informare ce va cuprinde întreg teritoriul Republicii Moldova, sub genericul „Viitorul ne surâde”. Ne propunem să ajungem în peste 300 de localități dintre Prut și Nistru.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Îngeraș Neliniște
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready