INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Chirilov Axenia - Blog
4 articole adăugate
Publicat de Chirilov Axenia la Miercuri, 13 august 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
6 tineri din Turcia, Grecia, China, Rusia, Azerbaidjan şi Cehia au sosit în Moldova pentru a participa într-un proiect nou organizat de către AIESEC Chişinău- „Moldova Place”. Scopul proiectului este de a distruge barierele culturale, stereotipurile cu privire la cultura ţării noastre şi pentru ca tinerii să descopere frumoasele obiceiuri a Moldovei.
Publicat de Chirilov Axenia la Marţi, 08 iulie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Entitatea Naţiunilor unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare , Ambasada Suediei în Moldova în parteneriat cu Fundaţia Est Europeană şi Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare , au iniţiat programul „Îmbunătăţirea participării femeilor în politică prin sporirea capacităţilor şi suport extins în Moldova” în strînsă consulare cu femeile lidere, reprezentanţii partidelor politice, organizaţiile non-guvernamentale , guvern şi alţi parteneri.
Publicat de Chirilov Axenia la Miercuri, 02 iulie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
6 zile “MEGA”- minunate au avut 19 tineri din Moldova, Canada şi SUA. Între 24-27 iunie aceştia au explorat meleagurile Moldovei, iar ultimele 2 zile tinerii au avut training-uri despre ecologie. Excursia şi şcoala de vară a fost desfășurată cu ajutorul organizaţiei MEGA, Medium , Ministerul Tineretului și Sportului din Moldova, Ashoka Changemakers și Robert Bosch Stiftung.
Publicat de Chirilov Axenia la Vineri, 20 iunie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Astăzi , 20 iunie , în incinta Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova a avut loc întrunirea a doisprezece tineri pasionaţi de jurnalism. Aceşti tineri au fost selectaţi în urma unui interviu şi a unui material scris , de către portalul de ştiri online - ştiripozitive.eu pentru proiectul “Implicarea tinerilor în promovarea jurnalismului comunitar” implementat de “Urma ta”cu suportul Parteneriatului European pentru Democrație din resursele financiare oferite de Fondul Național pentru Democrație și Minesterul Tineretului și Sportului din Republica Moldova.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Training în comunicare, 14-16 iunie 2011
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready