INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Carolina Budurina - Blog
18 articole adăugate
Publicat de Carolina Budurina la Vineri, 29 martie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Deja al treilea an consecutiv ICCD este gazda pentru zeci de studenți ai FRIȘPA, USM care desfășoară stagiul de practică în cadrul organizației. Anul acesta în perioada 27 februarie-23 martie 2013 Drele Doina Gavrilov, Mirabela Crețu și Crisitna Jalbă au beneficiat de un șir de informații teoretice, combinate cu aspecte practice privind activitățile pe care le desfășoară un ONG.
Publicat de Carolina Budurina la Joi, 28 martie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe data de 23 martie, 2013 în Chişinău Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică a organizat conferința finală “Participarea civică a tinerilor pentru integrare continuă” unde au fost prezentate rezultatele proiectului, dar și activităţile în care s-au implicat tinerii pe parcursul anului 2012-2013. În cadrul acestui eveniment au participat grupurile locale create în cadrul proiectului, reprezentanţi ai organizațiilor nonguvernamentale, instituţiilor de învăţămînt, dar şi tineri care au manifestat inters de problematica respectivă.
Publicat de Carolina Budurina la Joi, 31 ianuarie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe data de 26 ianuarie, 2013 în or. Chişinău Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică a organizat masa rotundă Diversitatea culturală a tinerilor de pe ambele maluri ale rîului Nistru.
Publicat de Carolina Budurina la Marţi, 25 decembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Implicarea tinerilor a devenit astăzi unul dintre cele mai discutate aspecte. Nu întîmplător acest subiect este abordat şi în Republica Moldova, datorită faptului că majoritatea tinerilor după absolvire revin tot mai puţin în localitatea lor de baştină pentru a iniţia anumite activităţi. Mai mult, s-a remarcat că de un interes tot mai mic se bucură şi implicarea lor la nivel local. De ce se întîmplă aşa şi care sînt direcţiile de bază asupra căruia ar trebui să ne focusăm pentru a îmbunătăţi situaţia s-a discutat în cadrul emisunii “Implicarea tinerilor la nivel local între realităţi şi persepective”, organizată la Şoldăneşti, pe data de 16 decembrie, 2012, televiziunea locală „Impuls TV”.
Publicat de Carolina Budurina la Vineri, 14 decembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
The International Committee for Civic Diplomacy announces selection of participants in the Round Table ‘Cultural diversity among youth across Dniester River’’ that will take place on January 26, 2013.
Publicat de Carolina Budurina la Marţi, 27 noiembrie 2012 în domeniul Social, 1 comentarii
În perioada 21-29 noiembrie, 2012 în Geneva, Elveția are loc cea de-a V-a sesiune a Forumului ONU cu privire la minoritățile etnice, religioase și lingvistice.
Publicat de Carolina Budurina la Marţi, 13 noiembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Chişinău, 13 Noiembrie 2012 — Locul de desfăşurare: Moldova, Chişinău Perioada: 1-11 Decembrie, 2012, (11 zile, incluzînd zilele de sosire şi plecare a participanţilor)
Publicat de Carolina Budurina la Marţi, 28 august 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
În perioada 17-18 august, 2012 a fost organizată o expediţie la Peştera Surprizelor din or. Criuleni, Republica Moldova. Programul activităţii s-a focusat pe combinarea activităţilor teoretice cu cele practice. 15 tineri activi, membri ai diverselor organizaţii nonguvernamentale, instituţii de învăţămînt au participat la acest eveniment.
Publicat de Carolina Budurina la Marţi, 28 august 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Trainingul de leadership pentru minoritatile etnice in SovataÎn perioada 24 iulie – 2 august 2012, în Sovata, România, Outward Bound România în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO) a organizat Trainingul de Leadership pentru Minoritățile Etnice (Ethnic Minority Youth Leadership Training).
Publicat de Carolina Budurina la Vineri, 18 noiembrie 2011 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe data de 16 noiembrie 2011, la Orhei a avut loc campania socială „Non-discriminarea femeilor tinere într-o societate democratică”, eveniment organizat de către Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică.

Articole 1 - 10 din 18Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Centru Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării. Forumul Tinerilor din regiunea Nord a țării.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready