INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Mîrza Ana - Blog
7 articole adăugate
Publicat de Mîrza Ana la Duminică, 25 ianuarie 2015 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
În acest weekend a avut loc finala națională a competiției internaționale de antreprenoriat - Diamond Challenge, unde au fost descoperite adevărate diamante – tineri valoroși și cu idei bine șlefuite. Lupta finală s-a dat pentru premiul de 500$ și posibilitatea de a reprezenta R. Moldova în SUA la etapa finală a concursului.
Publicat de Mîrza Ana la Luni, 13 octombrie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
În acest weekend a avut loc lansarea trainingurilor din cadrul competiției Diamond Challenge Moldova - proiect implementat de către organizația non-guvernamentală Invento.
Publicat de Mîrza Ana la Marţi, 09 septembrie 2014 în domeniul Economie și Business, 0 comentarii
Nu ai fost prezent la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții Diamond Challenge Moldova? Nu ai reușit să primești informația despre proiect din prima sursă? Mai vrei să te mai avânți în competiția ideilor de startup? Nu e târziu, o poți face acum.
Publicat de Mîrza Ana la Luni, 28 iulie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Dragi prieteni, suntem bucuroși să vă invităm la lansarea celei de-a doua ediții a proiectului Diamond Challenge Moldova, care va avea loc la data de 09 august, cu începere de la ora 11:00, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P.Hașdeu”. Diamond Challenge este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor claselor a X-XII, cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică.
Publicat de Mîrza Ana la Sâmbătă, 12 aprilie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
În urma competiției naționale „Diamond Challenge” cîștigători au fost desemnați Tudor Petrici și Tamara Ceaicovschi, autorii ideii de afacere „Bike Now”, care în mai puțin de o lună vor merge în SUA la etapa internațională a competiției pentru a reprezenta Moldova.
Publicat de Mîrza Ana la Duminică, 16 februarie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Competiția ideilor de startup pentru tinerii claselor de liceu – ''Diamond Challenge Moldova'' a luat sfîrșit la începutul lunii februarie. Etapa finală a competiției a reunit cele 12 echipe de pe tot teritoriul Moldovei, care și-au susținut ideile de antreprenoriat în faţa unui juriu format din oameni de afaceri.
Publicat de Mîrza Ana la Marţi, 26 noiembrie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Sîmbătă 23 noiembrie, în cadrul bibliotecii municipale ''B.P. Hașdeu'', a avut loc o întrevedere a participanților proiectului Diamond Challenge Moldova, organizată de către asociația INVENTO, în cadrul Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE Forumul Tinerilor din regiunea Centru
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready