INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Igor Guzun - Blog
7 articole adăugate
Publicat de Igor Guzun la Marţi, 23 octombrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
„Ce rol îmi place cel mai mult?”, mă întrebaţi. „Blogrollul”, vă răspund. Sunt bloguri pe care le citesc des, care mă inspiră, care îmi fac bine şi după capul cărora, uneori, mă iau. Şi le-am pus pe toate acestea în Blogroll. Ca să-i am pe oamenii ăştia mai aproape, la o distanţă de un clik.
Publicat de Igor Guzun la Marţi, 21 februarie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Copiii şi internetul, ştirile pozitive şi politica sunt câteva subiecte ale acestei discuţii cu Igor Guzun, director agenție de comunicare, profesor universitar și unul dintre 55 cei mai influenţi bloggeri din Moldova.
Publicat de Igor Guzun la Marţi, 26 iulie 2011 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Sunt întrebat în ultimul deceniu, cu o regularitate constantă, la universitate sau în afara ei, cum sunt tinerii de azi şi dacă sunt mai buni decât cei care întreabă. Iar atunci când avem timp de câteva propoziţii doar, răspunsul meu constant este că sunt aşa cum am fost noi, însă au în jur, poate, mai multe oportunităţi, dar şi mai multe tentaţii care, mă gândesc, îi abat „cu ispita de la trebi”.
Publicat de Igor Guzun la Joi, 21 iulie 2011 în domeniul Social, 0 comentarii
Serioja are 13 ani, este vecinul nostru de la scara întâi şi a arborat la balcon, atunci când a fost Ziua Tricolorului, drapelul Italiei. Acolo munceşte mama lui de mai mulţi ani. Italia, Rusia, Spania, Portugalia, Grecia, Franţa, Israel sau Irlanda sunt ţări care conturează o geografie sentimentală pentru mulți dintre copiii şi adolescenţii din Moldova.
Publicat de Igor Guzun la Vineri, 01 iulie 2011 în domeniul Lifestyle, 0 comentarii
Încerc să devansez, în această proză de anticipație, ce se va întâmpla de Ziua Internațională a Sărutului, anunțată pentru 6 iulie.
Publicat de Igor Guzun la Joi, 23 iunie 2011 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Povestea e veche, recunosc, însă distribuţia a fost una fantastică, la fel ca şi aplauzele din final. Un Ministru, un Președinte, câțiva Experți au fost eroii centrali ai spectacolului „Ridichea”, jucat cu publicul în picioare la finalul trainingului în comunicare, mass-media și relații publice, organizat de Fundația Est-Europeană.
Publicat de Igor Guzun la Marţi, 14 iunie 2011 în domeniul Social, 0 comentarii
Adrian își ține sora mai mică pe umeri, pe Nicoleta, are în mâna dreaptă căruciorul ei, iar în stânga – foarfeca de curățat via. Și mai are în grijă o fetiță mai mică decât el cu câțiva ani, Mariana. Ceea ce nu a reușit însă să surprindă fotograful în prim-plan sunt lacrimile de pe obrajii celor trei copii, povestite deja acasă, după încheierea acestei să-zicem ședințe foto cu copii pe ulițele satului Ulmu.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Training în comunicare, 14-16 iunie 2011
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready