INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Cristina Pirlog - Blog
16 articole adăugate
Publicat de Cristina Pirlog la Vineri, 15 noiembrie 2013 în domeniul Economie și Business, 0 comentarii
Instruiri teoretice şi practice, ateliere, concursuri, conferinţe în domeniul antreprenorial. Sunt doar câteva dintre evenimentele ce vor fi organizate în cadrul Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului ce se va desfășura în premieră și în Republica Moldova (GEW Moldova 2013).
Publicat de Cristina Pirlog la Luni, 21 octombrie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Pentru prima dată în Moldova Agenţia INVENTO lansează Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului/Global Entrepreneurship Week in Moldova (GEW) 18-24 noiembrie, mişcare ce s-a extins în peste 137 de ţări ale lumii. Pentru a da startul acestui eveniment, vă invităm să participaţi la Atelierul de Inţiere a Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului în Moldova. Atelierul va avea loc la 26 octombrie, la ora 12:30, în incinta Direcției Generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chişinău (str.Mitropolit Dosoftei, 99).
Publicat de Cristina Pirlog la Marţi, 10 septembrie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
The organization INVENTO is pleased to announce about a new project dedicated to youth entrepreneurship called Diamond Challenge. The project was started in 2012 by University of Delaware (USA) and now INVENTO, in partnership with Horn Program in Entrepreneurship of University of Delaware, Peace Corps Moldova, Junior Achievement Moldova, Junior Chamber International and LeaderSHE, is launching it in Moldova.
Publicat de Cristina Pirlog la Marţi, 30 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Agenţia INVENTO, în parteneriat cu JCI Chişinău şi CashFlow Club Moldova, au încheiat proiectul de educaţie financiară CashFlow Moldova prin intermediul unui Maraton desfăşurat în ultima săptămână a lunii iulie 2013.
Publicat de Cristina Pirlog la Luni, 22 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Investiții, bani, concurență, afaceri, bănci, „cursele şobolanilor şi milionarilor” – toate își vor face loc la Maratonul CashFlow, organizat de Agenţia INVENTO, la 28 iulie, începând cu ora 12.00, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” (bd. Ștefan cel Mare 148).
Publicat de Cristina Pirlog la Marţi, 16 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Vrei să ştii cum se face afacere în baza comerţului cu branduri internaţionale? Atunci echipa INVENTO te aşteaptă la jocul CashFlow din 19 iulie, al cărui invitată va fi Angela Baraneţki. Participând la această întâlnire, veţi afla din prima sursă cum funcţionează, de ce este nevoie şi cum să gestionezi o afacere cu branduri vestimentare internaţionale.
Publicat de Cristina Pirlog la Marţi, 16 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Mai mulţi tineri de la Ialoveni au jucat CashFlow, în cadrul întâlnirii săptămânale organizate de INVENTO, la 11 iulie. Participanţii au avut posibilitatea să comunice, să facă schimb de idei şi să discute despre eventuale afaceri pe care le-ar putea începe.
Publicat de Cristina Pirlog la Luni, 15 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Dezvoltarea design-ului de interior în Republica Moldova a fost unul dintre subiectele discutate în cadrul sesiunii de joc CashFlow, organizată de agenţia INVENTO, la 12 iulie.
Publicat de Cristina Pirlog la Miercuri, 10 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Doritorii de a juca CashFlow şi de a discuta despre afaceri şi economie sunt aşteptaţi la întâlnire cu Rodica Petco, profesoară de Economie Aplicată. Evenimentul este organizat de INVENTO în data de 11 iulie, la Ialoveni.
Publicat de Cristina Pirlog la Marţi, 09 iulie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Nadejda Vames este invitatul special al INVENTO în cadrul întâlnirii săptămânale organizate la 12 iulie. Având un business în domeniul design-ului de interior, Nadejda V. va împărtăşi cu participanţii la jocul CashFlow succesul unei afaceri în care imaginaţia şi relaţia cu clientul sunt factori cheie.

Articole 1 - 10 din 16Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready