INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Xenia Muntean - Blog
7 articole adăugate
Publicat de Xenia Muntean la Luni, 30 septembrie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Dacă ești student UTM, poți avea parte de o iarnă de neuitat, călătorind și învățând în Europa! BEST, Board of European Students of Technology, organizează iarna aceasta 4 cursuri tehnologice în 3 țări – Rusia, Franța și Slovacia.
Publicat de Xenia Muntean la Joi, 19 septembrie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Nu lăsa toamna aceasta să fie depresivă - e timpul pentru o schimbare!
Publicat de Xenia Muntean la Marţi, 20 august 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Viitorii lideri ai grupurilor locale BEST din România și Republica Moldova s-au întâlnit în perioada 15-19 august în Chișinău, în cadrul evenimentului Romanian Board Training. Evenimentul a avut scopul de a forma noile Consilii Directoare, dezvoltând abilitățile și competențele de care acestea vor avea nevoie pe parcursul mandatului.
Publicat de Xenia Muntean la Vineri, 10 mai 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Eşti interesat să vezi ceva nou şi captivant? Vrei să afli ce posibilităţi noi îţi poate deschide fizica şi imaginaţia? Vino să vezi cum devin realitate cele mai neobişnuite idei!
Publicat de Xenia Muntean la Joi, 09 mai 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Aplică pînă pe 12 mai și fă ca anul universitar 2013 sa fie cel mai aşteptat an de studii din viaţa ta. Totul cu cursurile de toamnă ;)
Publicat de Xenia Muntean la Joi, 02 mai 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
În perioada 12-15 mai, cei mai buni 48 de studenți ai universităților tehnice din România și Republica Moldova vor concura la runda regionala a competiției inginerești European BEST Engineering Competition (EBEC)!
Publicat de Xenia Muntean la Miercuri, 20 martie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Organizaţia studenţească de nivel european, BEST Chișinău, desfășoară în perioada 22-24 martie 2013 a V-a ediție a etapei locale a competiţiei inginereşti pentru studenţi, European BEST Engineering Competition (EBEC).Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Lansarea proiectului 16.11.2011
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready