INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Anastasia - Blog
30 articole adăugate
Publicat de Anastasia la Marţi, 20 ianuarie 2015 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
aces – Academia Școlilor din Europa Centrală dă startul unui nou concurs de proiecte dezvoltate în parteneriate internaţionale între şcoli
Publicat de Anastasia la Marţi, 09 septembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
,,Iarmarocul Urban" este ce-a de a treia activitate a proiectului ,,Ateliere fără frontiere", reprezentând o expunere comună a centrelor partenere de pe ambele maluri ale Nistrului, care s-a desfășurat în acest weekend la Tiraspol cu participarea a peste 60 de beneficiari.
Publicat de Anastasia la Marţi, 01 iulie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Schimbările demografice şi socio-economice care afectează dezvoltarea Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est sunt printre cele mai importante provocări pentru viitorul coeziunii sociale şi al solidarităţii în societatea noastră.
Publicat de Anastasia la Marţi, 17 iunie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Chișinău, 17 iunie 2014 -- Pe 16 iunie curent, s-a desfășurat al doilea atelier din cadrul proiectului ,,Ateliere fără forntiere” cu participarea persoanelor cu nevoi speciale de pe ambele maluri ale Nistrului. Asociațiile Obștești ,,SynergEtica Eur/Est", ,,Speranță și Sănătate" din Chisinau, „OSORC” din Tiraspol, Hilfswerk Austria în Moldova au creat un parteneriat pentru susţinerea schimbării de atitudine și a steriotipurilor față de persoanele cu nevoi speciale.
Publicat de Anastasia la Vineri, 13 iunie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Chișinău, 13 iunie 2014 -- Asociațiile Obștești ,,SynergEtica Eur/Est", ,,OSORC” din Tiraspol, ,,Speranță și Sănătate" din Chisinau, Hilfswerk Austria în Moldova vă invită să participați la desfășurarea activităților de creație din cadrul proiectului ,,Ateliere fără frontiere”, eveniment ce va avea loc luni, 16 iunie 2014, începînd cu ora 10.00, în centrul de zi ,,Speranță și Sănătate", de pe strada str. Vasile Lupu, 81/2, municipiul Chișinău.
Publicat de Anastasia la Joi, 05 iunie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Chișinău, 5 iunie – În perioada 2-5 iunie are loc, la Moieciu de Sus, județul Brașov, România, evenimentul care marchează încheierea celei de-a șasea ediții a programului internațional „Școli europene pentru o planetă vie"(ESFALP), organizat de WWF cu sprijinul Fundației ERSTE. 33 de școli din unsprezece țări europene au pregătit și realizat diferite proiecte de mediu, dintre care 3 din Republica Moldova. Împreună, participanții au creat, de asemenea, bazele „Zilei ESFALP a râurilor" /„ESFALP River Day“, care va avea loc în toamna acestui an.
Publicat de Anastasia la Luni, 02 iunie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe 1 iunie curent, de Ziua Internațională a copiilor, a demarat proiectul ,,Ateliere fără forntiere” cu participarea copiilor cu nevoi speciale de pe ambele maluri ale Nistrului.
Publicat de Anastasia la Joi, 15 mai 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Asociația Obștească ,,SynergEtica Eur/Est” organizează un concurs pentru selectarea de stagiari ce pot activa ȋn cadrul departamentului de comunicare, pentru perioada iunie – semptembrie 2014.
Publicat de Anastasia la Marţi, 06 mai 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Cu o activitate bogată ce se bazează, mai mult, pe acțiuni sociale și de susținere a societații civile, ERSTE este fundația care crede într-o Europă unită, în spații sociale și econimice fără de granițe, însă, capabilă să se sprijine pe propriile identități și dezvoltare individuală.
Publicat de Anastasia la Marţi, 06 mai 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Alianța ONG-urilor active în domeniul protecției sociale a copilului și familiei (APSCF), CCF Moldova, Centrul „Speranța” în parteneriat cu Ministerul Educației, organizează Săptămâna Globală pentru Acțiune, care se desfășoară simultan în aproximativ 100 de țări în perioada 4-10 mai. La noi în țară va dura până pe– 24 mai 2014, cu un șir de activităţi. Scopul acțiunii este de a sensibiliza și informa societatea cu privire la dreptul copiilor cu dizabilități la educație într-un mediu incluziv, prin desfășurarea campaniei ”Drepturi egale = Oportunități egale. Educație pentru toți”.

Articole 1 - 10 din 30Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready