INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Marius Chirtoacă - Blog
7 articole adăugate
Publicat de Marius Chirtoacă la Luni, 14 ianuarie 2013 în domeniul Social, 0 comentarii
Fără a da nume, sau a acuza pe cineva, cei care locuiesc în Chişinău, ştiu care sunt liceele unde poţi acumula cunoştiinţe, dar şi cu anumite eforturi, note bune.Am observat că, tot mai mulţi tineri aleg un liceu mai ''slab" din punct de vedere educaţional, dar unde poţi primi mai uşor o notă de zece.
Publicat de Marius Chirtoacă la Joi, 03 ianuarie 2013 în domeniul Sport, 0 comentarii
Zilele acestea am citit un articol pe un site, despre şcoala de fotbal a clubului ''Sfîntul Gheorghe" din Suruceni. Din filmuleţul care a fost filmat, am rămas de-a dreptul impresionat de copii care vin zi de zi, se antrenează din greu, şi o fac de bunăvoie, nu de aceea că mama sau tata l-a impus, pentru că ştiu sigur, nu vei juca fotbal de performanţă niciodată, dacă nu-ţi doreşti tu.
Publicat de Marius Chirtoacă la Marţi, 18 decembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Iată că se apropie din nou sărbătorile de iarnă, toată lumea este veselă şi aşteptăm cu nerăbdare să ne reunim alături toate rudele şi să sărbătorim Crăciunul, Anul Nou. Nu toţi însă au acest noroc, cum ar fi copii de la orfelinate pentru care familia sunt ceilalţi copii, iar Moş Crăciun de multe ori nu ajunge pe la ei.
Publicat de Marius Chirtoacă la Joi, 29 noiembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Săptămâna trecută, în cadrul lecţiei de educaţie civică, am avut ca subiect ''Integrarea R.M în U.E" o temă care cum şi era de aşteptat, a atras atît atenţia mea cît şi a mai multor colegi de la mine din clasă.Clasa a 9-a, tineri care deja au bloguri, se informează, sunt interesaţi în politică, am discutat diferiţi factori care ar influenţa integrarea ţării noastre în U.E.
Publicat de Marius Chirtoacă la Sâmbătă, 24 noiembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Astăzi, a avut loc ultima ediţie în cadrul proiectului "Şcoala tânărului blogger".Deşi am descoperit acest proiect mai tîrziu, din puţinele offline-uri şi lecţii la care am fost prezent, am învăţat foarte multe lucruri care îmi vor fi de folos în viitor.
Publicat de Marius Chirtoacă la Duminică, 18 noiembrie 2012 în domeniul Sport, 0 comentarii
Vineri, 16 noiembrie, am fost prezent la un antrenament de gimnastică în incinta clubului sportiv ”Speranţa”.Nu este primul antrenament la care am fost şi la care am urmărit categoriile de vîrstă care practică acest sport, şi pot spune că am rămas impresionat de sportivii care pot face exerciţii uimitoare după ani şi ani de antrenamente istovitoare şi poate nu chiar în cele mai bune condiţii.
Publicat de Marius Chirtoacă la Miercuri, 14 noiembrie 2012 în domeniul Sport, 0 comentarii
Astăzi, fiind la ore, ca deobicei am observat că majoritatea tinerilor au genţi cu ei în care au echipament pentru sport, şi după ce m-am mai uitat prin toată clasa, am înţeles că adolescenţii practică sportul, ceea ce este îmbucurător, şi să spunem că jumătate din ei practică sportul de performanţă, mergînd la diferite campionate internaţionale(Înot,Box,Water-Polo,Fotbal etc).Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Centru
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready