INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

an AIESEC-er - Blog
9 articole adăugate
Publicat de an AIESEC-er la Marţi, 04 martie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.
Publicat de an AIESEC-er la Marţi, 10 septembrie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Vrei să beneficiezi la maximum de anii de studenție? Începând cu 9 septembrie până pe 27 septembrie, AIESEC a deschis aplicările pentru membrii noi.
Publicat de an AIESEC-er la Marţi, 02 iulie 2013 în domeniul Economie și Business, 0 comentarii
Sunt tânăr, un student obişnuit, exact ca şi tine. Am dorinţe şi vise care pot să mă facă deosebit, ele aşteaptă să fie realizate. Însă, din anumite motive, ajung pe lista de așteptare sau, în cel mai bun caz, sunt la etapa de analizare. S-ar putea ca această situație să-ţi fie cunoscută ţie sau altor prieteni de-ai tăi, nu doar din Moldova, ci din întreaga lume. Cu toţii ne dorim câte ceva, dar nu știm cum să obținem acel „ceva”.
Publicat de an AIESEC-er la Marţi, 19 martie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Elevii interesați de domeniul tehnologiilor informaționale și al businessului sunt invitați să se înscrie pentru a participa la proiectul UpGreat, destinat liceenilor cu inițiativă și dorință de dezvoltare personală și profesională.
Publicat de an AIESEC-er la Joi, 28 februarie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Te-ai gândit vreodată cum poţi să combini dezvoltarea personală şi pe cea profesională într-un singur program? Cum să te pregăteşti pentru un potenţial job şi să depășești teama de a vorbi în public? Care sunt pașii necesari pentru o carieră de succes? KEY Project îți vine în ajutor!
Publicat de an AIESEC-er la Miercuri, 16 ianuarie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Weekend School te invită să-ţi schimbi unghiul de percepţie a marketingului aplicat, prin intermediul unui program de învăţare non-formală. Acesta va avea loc în cadrul primei ediţii de Marketing School, pe data de 26-27 ianuarie şi 2-3 februarie. Aici vei avea ocazia să utilizezi tehnicile de promovare şi să creezi strategii de marketing aplicabile, pentru a atinge performanţe maxime.
Publicat de an AIESEC-er la Luni, 19 noiembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Liceenii interesați de inițierea, coordonarea și implementarea proiectelor au oportunitatea de a se dezvolta în acest domeniu datorită programului UpGreat Project Management, coordonat de AIESEC Chișinău. Scopul acestuia este stimularea inițiativei și cultivarea spiritului civic printre elevii de liceu.
Publicat de an AIESEC-er la Vineri, 09 noiembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Închiderea programului Upgreat - Exploring Management va avea loc pe 11 noiembrie, în sala Tulip a Hotelului Leogrand, începând cu ora 11:00. La eveniment sunt invitați toți cei care vor să petreacă timpul interesant, într-o atmosferă caldă și plăcută, să cunoască oameni noi și să afle mai multe despre UpGreat.
Publicat de an AIESEC-er la Joi, 01 noiembrie 2012 în domeniul Lifestyle, 0 comentarii
Ce este AIESEC pentru mine? Greu de răspuns. Sau, mai degrabă, greu de decis.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready