INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Esanu Vadim - Blog
5 articole adăugate
Publicat de Esanu Vadim la Joi, 13 decembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe data de 10.12.12 cu ocazia zilei interntaţionale a Dreptului Omului,în incinta Liceului Teoretic ,,Mateevici” satul Zaim a vaut loc maratonul scrisorilor, demarat de Amnesty International Moldova în parteneriat cu voluntarii locali AIM. Maratonul Scrisorilor este un eveniment anual internaţional ce uneşte mii de oameni din mai mult de 60 de ţări care scriu pentru drepturile omului.
Publicat de Esanu Vadim la Vineri, 07 decembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
În cadrul seminarului de educatie civică din raionul Căuşeni, satul Zaim, voluntarii din ZAIM au pus în dezbatere tema ,, Delicvenţa Juvenilă,, . Ei au început să conlucreze la un proiect local moderat de Psihologul Liceului din sat. La eveniment au participat mai mulţi experţi , asistentul social, poliţistul de sector.
Publicat de Esanu Vadim la Luni, 12 noiembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Miercuri 7 noiembrie, la Căuşeni în incinta Centrului de Drept, Organizaţia pentru Drepturile Omului ,, Amnesty International Moldova" a organizat o prezentare pentru un grup de tineri din satele Zaim , Opaci şi or.Căuşeni. Tinerii au avut parte de noi cunoştinţe, noi impresii, noi prieteni.
Publicat de Esanu Vadim la Miercuri, 24 octombrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
La 19.10.2012 Voluntarii din Zaim au organizat o serată de odihnă pentru elevii Liceului Teoretic ,,A.Mateevici" din sat. Scopul seratei era promovarea activităţilor de voluntariat în rîndurile tinerilor. Obiectivele seratei : -Activitatea propusă va contribui la informarea elevilor; - Evidenţierea şi discutarea problemelor din rîndurile tineretului şi a comunei ; -Implicarea elevilor în viaţa comunităţii ; - Înscrierea în rîndurile voluntarilor deja existenţi; - Dezvoltarea voluntariatului ca una dintre resursele ce ar satisface necesităţile societăţii; - Promovarea neindiferenţei, nedescriminării şi drepturilor omului; -Captarea unei noi experienţe în grup.La activitate au fost invitaţi profesori, diriginţi, elevi şi direcţia liceului .
Publicat de Esanu Vadim la Duminică, 21 octombrie 2012 în domeniul Media IT, 0 comentarii
În perioada 17-19 octombrie 2012 în cadrul Proiectului ,, Strategii Raionale de Tineret” organizat de Centrul Procomunitate, mai mulţi tineri din raionul Căuşeni cu vîrsta între 15-18 ani ne-am întîlnit în sala de şedinţe a Consiliului Raional, pentru elaborarea conceptului strategiei raionului Căuşeni.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării. Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării. O inițiativă UE/PNUD.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready