INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Victoria Borodin - Blog
11 articole adăugate
Publicat de Victoria Borodin la Luni, 22 octombrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Învață zi de zi ceva nou! …Nu lăsa timpul să treacă pe lângă tine și fă din fiecare zi o zi specială! Aceasta este sintagma cu funcție de ghid pentru mine. Am înțeles că un boboc asemeni mie trebuie să fie mereu în căutarea noilor cunoștințe, practici, oameni, persoane exemplu. A sta acasă și a viziona un film, o emisiune sau a merge în oraș nu sunt practicele ascensiunii profesionale.
Publicat de Victoria Borodin la Marţi, 11 septembrie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Violența este un fenoment bine cunoscut, atât de către cetățenii Republicii Moldova cât și de restul muritorilor de pe Terra. Cât de mult nu mi-aș dori să nu văd un mic, sau un mai mare act de violență, pe naiba, într-o societate violentă, eu îmi doresc paradisul.
Publicat de Victoria Borodin la Vineri, 20 iulie 2012 în domeniul Lifestyle, 0 comentarii
Dragostea, mii de pacienti internati in acest spital. De ce spital? Fiindca mult prea multi au ramas cu inimile frinte, unii pentru citeva zile, altii pentru o viata, iar a 3-a categoria sunt cei cu 3 ani. Totusi, dragostea dureaza 3 ani. Ba NU, nu vreau sa cred. Ar fi ea, dragostea problema oamenilor ce nu au probleme, dar nu accept ipoteza lui Frederic Beigbeder, autorul cartii “Dragostea durează trei ani” si nici a altor pesoane.
Publicat de Victoria Borodin la Marţi, 29 mai 2012 în domeniul Cultura/Stiinţă, 0 comentarii
Perfecțiunea ar fi o calitate ideală, iar drumul către perfecțiune ne prezintă satisfacția individuală.
Publicat de Victoria Borodin la Miercuri, 23 mai 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Conspirație între vorbire și acțiune, între discursuri pregătite și improvizate. Fiecare seară de marți este o adevărată experiență pentru cei ce aleg buna atmosferă a celor de la Top Toastmasters Club.
Publicat de Victoria Borodin la Sâmbătă, 07 aprilie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Musafiri ce preferă vizite neplanificate, au slăbiciune pentru tăcere și lucruri greu de explicat. Ei sunt emoţiile şi sentimentele care de cele mai multe ori crează neantul în noi înșine.
Publicat de Victoria Borodin la Duminică, 25 martie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Cine sunt tinerii zilelor noastre? Fiecare ar avea de spus cel puțin 3 definiții, explicații, argumente. Eu voi spune astfel: Tinerii zilelor noastre sunt cei care își doresc să schimbe ceva într-o țară unde bântuie nu cele mai pozitive fantome, ei sunt cei care au nevoie de coladorare, schimb de informații, idei, opinii.
Publicat de Victoria Borodin la Luni, 12 martie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Se spune că femeia a fost creată după chipul și asemănarea bărbatului, adică din coasta lui Adam, însă trup din trup trebuie să fie un singur întreg, egali în toate măsurile. Cu regret suntem martorii unor decalaje între sexe, și unul dintre ele este ideea că femeia este pentru familie dar nu și pentru carieră.
Publicat de Victoria Borodin la Joi, 08 martie 2012 în domeniul Cultura/Stiinţă, 0 comentarii
Ce ar fi fost ziua dacă nu era soarele? Ce ar fi fost pământul dacă nu era cerul? Ce ar fi fost cântecul dacă nu erau sunetele? Ce ar fi fost universul dacă nu era femeia?
Publicat de Victoria Borodin la Miercuri, 29 februarie 2012 în domeniul Cultura/Stiinţă, 0 comentarii
Se poate face teatru din orice și despre orice, aceasta nu înseamna că se poate face teatru oricum, fiindcă nu e imoral să aduni o sumedenie de oameni într-o sală și să-i ții o oră sau două, decât dacă le comunici lucruri importante și captivante. Importante pentru existența lor și captivante pentru timpul lor. Dacă un spectator pleacă de la teatru spunând "m-am plictisit", poate fi de vină el, dar dacă o sumedie de spectatori pleacă de la teatru spunând "ne-am plictisit", indiferent cine e de vina, trebuie să începem a ne pune întrebari.

Articole 1 - 10 din 11Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Alexandru Ursul, managerul Energie și Biomasă.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready