INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Mihaela Josan - Blog
16 articole adăugate
Publicat de Mihaela Josan la Duminică, 22 martie 2015 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
‘’Pentru a supraviețui în secolul XXI avem nevoie de o generație de lideri, nu de managerii. ‘’(Warren Bennis)
Publicat de Mihaela Josan la Duminică, 14 decembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Patru tinere originare din satul Ştefăneşti, raionul Floreşti, au cucerit vara aceasta Statele Unite ale Americii, după ce au câştigat un prestigios concurs de antreprenoriat din San Francisco. Maria Toma, Corina Hariton, Tatiana Moraru şi Mihaela Bârcă, unite în echipa „Health in a Drop”, au participat mai întâi la etapa naţională, ca mai apoi să fie alese să reprezinte Moldova la etapa internaţională, unde au participat peste 2500 de tinere de pe 5 continente.
Publicat de Mihaela Josan la Duminică, 16 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
În Republica Moldova sunt înregistrate peste 5000 de ONG în pofida faptului ca o mare parte din ele sunt inactive totuși reprezintă un instrument social prin intermediul căruia cetățeniii au posibilitatea de a-și realiza ideile și a soluționa problemele la nivel local și național.
Publicat de Mihaela Josan la Sâmbătă, 15 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Există o tendință tot mai mare din partea tinerilor de a se implica în activități de voluntariat, iar lucrul acesta nu poate decât să ne bucure. În ultimul timp, am observat o creștere semnificativă în ceea ce privește voluntariatul. Se pare că tinerii și-au dat seama că dacă își doresc să aibă parte de o societate performantă trebuie să fie acolo în primul rand. Și cum poți face acest lucru dacă ești elev la liceu, student sau proaspăt angajat decât prin voluntariat? De ce aleg tinerii din țara nostră să fac voluntariat aflați din următorul sondaj.
Publicat de Mihaela Josan la Vineri, 07 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Milioane de oameni din întreaga lume îşi dedică timpul, cunoţtinţele, abilităţile, energia şi talentul pentru cauze în care cred. Milioane de oameni din întreaga lume iau iniţiative şi se implică în folosul comunităţii. Milioane de oameni din întreaga lume nu aşteaptă ca ajutorul să vină din alte părţi şi aleg să ajute ei însăşi. Milioane de oameni din întreaga lume fac voluntariat.
Publicat de Mihaela Josan la Vineri, 07 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe Maria Strah o tânară voluntară care-și face studiile la Universitatea Pedagogică de Stat ‘’Ion Creangă’’, Facultatea de Psihologie am cunoscut-o în cadrul unor activități civice pentru tineri. Astfel am aflat că face voluntariat din anul 2008 primele activități fiind la nivel local desfășurate în orașul Șoldănesti, de unde este de baștină, și de mai mulți ani face parte dintr-o echipă de tineri voluntari ambițioși și dornci de schimbare.
Publicat de Mihaela Josan la Miercuri, 05 noiembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Să fii voluntar este cu siguranță o experiență pe care o porți cu tine toată viața, cea care va pune acea temelie profesională, să-ți permită să construiești nu o carieră ci aventura vieții tale. Voluntariatul, acest fenomen care a devenit din ce în ce mai vizibil în ultimii ani, ajunge să fie unul dintre motoarele care animă tinerii să se implice în societate și să devină mai responsabili și mai activi. Anume despre el am discutat cu Ionela Stavița elevă în clasa a XII-a la Colegiul Pedagogic ’’Mihai Eminescu’’ din or.Soroca.
Publicat de Mihaela Josan la Sâmbătă, 04 octombrie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) a organizat astăzi 4 octombrie 2014, cursa "Jurnaliştii aleargă pentru un mediu curat", parte a acțiunii de nivel european "Move Week". La eveniment au participat jurnalişti, studenţi la facultatea de profil, precum şi membri ai Clubului Cicliştii Amatori. Aceştia au alergat pe distanţa de peste un kilometru şi jumătate, în parcul Valea Morilor din Chişinău.
Publicat de Mihaela Josan la Marţi, 30 septembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Iulian Gasan este absolvent al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din oraşul Soroca, pe parcursul anilor de studii pe lângă orele de liceu s-a implicat activ în diverse activităţi de voluntariat.
Publicat de Mihaela Josan la Marţi, 30 septembrie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Nadejda Lisnic este elevă la Liceul Teoretic „Ion Inculeţ” din satul Vorniceni raionul Străşen

Articole 1 - 10 din 16Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Roze Trandafirii Toamnei Forumul Tinerilor din regiunea Centru
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready