INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Iuliana Mămăligă - Blog
19 articole adăugate
Publicat de Iuliana Mămăligă la Luni, 13 ianuarie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Ecaterina Surdu este psiholog și consultant în angajare asistată la AO MOTIVAȚIE. Am decis să realizez cu ea un interviu, pentru a afla mai multe despre una din puținele organizații din țara noastră care susține persoanele cu dizabilități. Care sunt provocările asociației dar mai ales, ale persoanelor cu dizabilități care se adresează la AO MOTIVAȚIE după suport, aflați în interviul de mai jos!
Publicat de Iuliana Mămăligă la Duminică, 12 ianuarie 2014 în domeniul Social, 0 comentarii
Pe Mariana am întîlnit-o în cadrul unui seminar organizat de Keystone Moldova. Am avut un scurt dialog din care am înțeles că ea oferă o energie pozitivă. Chiar dacă are anumite nevoi în a se deplasa, ea a dovedit că dorința de a fi activ și de a te implica este mai mare decît orice dizabilitate. Este implicată ca voluntar la Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități și la Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice. Mariana chiar a avut șansa de a călători, de a acumula experiență, de a învăța și de a demonstra că viața poate fi trăită din plin!
Publicat de Iuliana Mămăligă la Sâmbătă, 04 ianuarie 2014 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Irina Zuza este elevă la LT "Nicolae Iorga" din capitală. Fire activă și implicată în diverse acțiuni destinate tinerilor, Irina demonstrează că orele de la liceu pot fi prietenoase cu activitățile extra curriculare. Este absolventa programului tinerelor lidere, "LeaderShe" despre care are doar aprecieri pozitive. În urma acestei experiențe, Irina a inițiat un program inedit, "Sănătatea are gust", împreună cu Carolina Dogaru, o altă absolventă a cursului. Irina este și adepta muncii de voluntariat pe care o practică de multă vreme. Despre ce este vorba, aflați în materialul de mai jos!
Publicat de Iuliana Mămăligă la Sâmbătă, 23 noiembrie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
La unul din training-urile pe care le-am susţinut, participanţii m-au întrebat dacă pot să le povestesc despre brand-ul personal. Am acceptat provocarea şi primele cuvinte care le-am spus au fost: "implicare" şi "voluntariat".
Publicat de Iuliana Mămăligă la Luni, 19 august 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Elena Oprea este o tânără din Lozova, Străşeni, absolventă a Liceului Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Fiind la început de drum în lumea studenţiei, nu are temeri în ceea ce priveşte descoperirea unui nou mod de viaţă dar şi de studiu. Totul graţie implicării civice din timpul anilor de şcoală, moment ce i-a permis oportunităţi de dezvoltare personală dar şi profesională, aşa cum spune chiar ea în materialul de mai jos!
Publicat de Iuliana Mămăligă la Luni, 11 martie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
В переходном обществе с постоянно меняющимся политическим и геополитическим климатом молодёжь обеспокоена построением своего будущего. В контексте приднестровской проблемы, учитывая дефицит общения между молодёжью с обоих берегов Днестра, молодёжи с правого и левого берега Днестра необходимо обсуждать своё будущее, для того чтобы построить более стабильное и надёжное будущее.
Publicat de Iuliana Mămăligă la Sâmbătă, 09 martie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Într-o societate de tranziţie, cu un climat politic şi geopolitic aflat în permanentă schimbare, tinerii sunt, în acelaşi timp, îngrijoraţi şi optimişti în ceea ce priveşte viitorul lor. În contextul problemei transnistrene şi ţinând cont de faptul că există un deficit de comunicare dintre tinerii de pe cele două maluri ale Nistrului, tinerii din dreapta şi stânga Nistrului trebuie să discute despre viitorul lor şi cum acesta ar putea fi mai sigur şi mai stabil.
Publicat de Iuliana Mămăligă la Miercuri, 20 februarie 2013 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Proiectul „WeBridge” anuţă concursul "Podurile Prieteniei". Scopul acestei competiţii este de a consolida încrederea dintre tinerii de pe malul drept şi cel stâng ale Nistrului prin reflectarea bunelor practici de cooperare dintre tineri de pe ambele maluri.
Publicat de Iuliana Mămăligă la Vineri, 21 decembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
​Институт Общественных Политик объявляет о продолжение конкурса статей по освещению приднестровской проблемы для молодых лидеров, экспертов и студентов.
Publicat de Iuliana Mămăligă la Marţi, 18 decembrie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
Din cauza mai multor solicitări parvenite din partea tinerilor care nu au reuşit să aplice pentru concursul de articole privind problema transnistreană, Institutul de Politici Publice a decis prelungirea acestuia până la data de 28 decembrie 2012

Articole 1 - 10 din 19Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE Forumul Tinerilor din regiunea Centru
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready