INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

MM - Blog
10 articole adăugate
Participă la concursul „Premii pentru Jurnalism de mediu”, ediția a II - a
Publicat de MM la Duminică, 24 mai 2015 în domeniul Media IT
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) anunţă deschiderea înscrierilor pentru concursul „Premii pentru jurnalism de mediu”, ediția a II – a, o competiţie care promovează excelenţa în jurnalismul de mediu, deschisă jurnaliştilor de presă scrisă, online, radio și televiziune, informează Ecopresa.md.

Materialele de presă trebuie să abordeze profesionist tematica de mediu, inclusiv prin investigaţii; să promoveze buna guvernare de mediu,  Capitolul Mediu din Acordul de Asociere, Strategia de Mediu 2014-2023 (subiecte legate de: Sistemul instituţional şi managerial în domeniul protecţiei mediului; Dezvoltarea durabilă şi dezvoltarea economică verde; Educaţia ecologică şi accesul la informaţia de mediu; Cadrul de reglementare a activităţilor cu impact asupra mediului; Sistemul de monitoring şi control al calităţii mediului; Protecţia şi conservarea resurselor naturale; Calitatea aerului atmosferic; Gestionarea deşeurilor şi a substanţelor chimice – domenii reflectate în Strategia sus-menţionată).

Fiecare participant trebuie să înscrie la concurs două materiale de presă, indiferent dacă acestea au fost realizate individual sau într-o serie până pe data de 25 septembrie 2015.  Materialele de presă trebuie trimise pe adresa de e-mailajmtem@yahoo.com  împreună cu CV-ul participantului la concurs şi o fotografie a acestuia, utilizând un formular de înscriere, disponibil spre descărcare pe pagina www.ecopresa.md, care trebuie completat în întregime. Găsiți formularul de participare și Regulamentul aici

Data de apariţie a materialelor trebuie să fie cuprinsă în perioada 02 februarie 2015 – 15 septembrie 2015. Se acceptă materiale realizate în limbile română sau rusă. Articolele trebuie să conţină cel puţin 3 000 de caractere (fără spaţii) şi cel mult 15 000 caractere.

Concursul „Premii pentru jurnalism de mediu”, ediția a II – a, face parte din cadrul proiectulului “Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului”, implementat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Molodva și susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și de Uniunea Europeană.

Pentru informaţii adiţionale vă rugăm sa contactaţi oficiul Asociației:  Str. Seghei Lazo 13, Chișinău MD 2004; Tel:  +373 22 237149; E-mail:  ajmtem@yahoo.com; Pagină web: www.ecopresa.md.

Comentează

Pentru a putea semna comentarii trebuie sa fiţi logat!
Utilizator

Parolă


Arhiva autorului
Publicat de MM la Sâmbătă, 09 mai 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) invită jurnalişti din mediile naționale și locale la cea de-a doua sesiune de instruire cu tematica „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza", care se va organiza în perioada 11-13 iunie 2015, informează Ecopresa.md.
Publicat de MM la Luni, 27 aprilie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită, la data de 28 aprilie 2015, ora 11.00, în în incinta Centrului de Resurse pentru Educație Ecologică (Universitatea de Stat "A. Russo", bl.5, biroul 510), la o masă rotundă tematică cu participarea jurnaliștilor de mediu și autorităților, ONG-urilor active, întru discutarea problemelor de mediu ale regiunii de Nord, pentru o mai bună guvernare a mediului și o informare corectă a populației, informează Ecopresa.md.
Publicat de MM la Luni, 23 martie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Aproximativ 20 de jurnalişti din mass-media locală și națională, precum și studenţii de la facultățile de jurnalism din R. Moldova, au participat în perioada 19-21 martie 2015 la training-ul „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza”. Sesiunea de instruire a fost organizată de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) și moderată de experți naționali și internaționali, informează Ecopresa.md
Publicat de MM la Duminică, 15 martie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) invită jurnalişti din mass-media națională și locală la o serie de sesiuni de instruire cu tematica „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza”. În perioada martie – iulie 2015, AJMTEM va organiza trei sesiuni de instruire, axate de buna guvernare de mediu şi Strategia de Mediu 2014-2023.
Publicat de MM la Joi, 05 martie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită, la data de 12 martie 2015, ora 11.00, în Sala de conferinţe a Consiliului raional Cimişlia, la o masă rotundă tematică cu participarea jurnaliștilor de mediu și autorităților, APL și ONG-urilor, întru discutarea problemelor de mediu ale regiunii de Sud, pentru o mai bună guvernare a mediului și o informare corectă a populației, informează Ecopresa.md.
Publicat de MM la Luni, 02 martie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) anunță concurs deschis pentru următoarele poziţii în cadrul proiectului „Agenda națională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului” (Proiectul este implementat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova și susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Uniunea Europeană):
Publicat de MM la Duminică, 22 februarie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Ghidului de Turism, Asociația Ghizilor, Lectorilor și Translatorilor din Republica Moldova (AGLT), Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) și Clubul Cicliştilor Amatori au dat startul campaniei „Curse pentru mediu curat și turism responsabil".
Publicat de MM la Vineri, 13 februarie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Ghidului de Turism – sărbătorită la data de 21 februarie-, Asociația Ghizilor, Lectorilor și Translatorilor din RM, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din RM, Clubul Cicliştilor Amatori din RM, dau startul campaniei „Curse pentru mediu curat și turism responsabil”.
Publicat de MM la Luni, 09 februarie 2015 în domeniul Media IT, 0 comentarii
Lansarea proiectului „Agenda națională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului" Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită la lansarea proiectului „Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului". Evenimentul va avea loc marți, 10 februarie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul Asociației, strada Serghei Lazo 13, Chișinău, R. Moldova.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării.
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready