ВОЙТИ
Пользователь
Пароль

Забыли пароль?
Регистрация

MM - Блог
10 Добавленные статьи
Invitație la masa rotundă „Buna guvernare de mediu în R. Moldova: autorităţile şi jurnaliştii pentru o informare corectă a populației”
Добавил MM В Понедельник, 27 Апреля 2015 в сфере Media IT
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită, la data de 28 aprilie 2015, ora 11.00, în în incinta Centrului de Resurse pentru Educație Ecologică (Universitatea de Stat "A. Russo", bl.5, biroul 510), la o masă rotundă tematică cu participarea jurnaliștilor de mediu și autorităților, ONG-urilor active, întru discutarea problemelor de mediu ale regiunii de Nord, pentru o mai bună guvernare a mediului și o informare corectă a populației, informează Ecopresa.md.

În cadrul mesei rotunde ne propunem abordarea următoarei tematici:

•  Buna guvernare de mediu: responsabilitate și transparență întru soluţionarea problemelor de mediu.

•  Beneficii ale asigurării accesului la informaţia de mediu şi participării publicului la luarea deciziilor de mediu

Masa rotundă este desfăşurată în cadrul proiectului „Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului”, susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și de Uniunea Europeană.

Un proiect al agendei îl puteți găsi aici

Pentru confirmarea prezenţei (până la data de 27 aprilie 2015ora 17.00), dar şi orice informaţii şi întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe email: ajmtem@yahoo.com sau la numerele de telefon 022 23 71 49, 076770061.

În speranţa unei colaborări fructuoase,

Lilia Curchi, director executiv,

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM)

Комментарий

Чтобы подписать комментарий Вам необходимо войти на сайт!
Пользователь

Пароль


Архив автора
Добавил MM В Воскресенье, 24 Май 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) anunţă deschiderea înscrierilor pentru concursul „Premii pentru jurnalism de mediu”, ediția a II – a, o competiţie care promovează excelenţa în jurnalismul de mediu, deschisă jurnaliştilor de presă scrisă, online, radio și televiziune, informează Ecopresa.md.
Добавил MM В Суббота, 09 Май 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) invită jurnalişti din mediile naționale și locale la cea de-a doua sesiune de instruire cu tematica „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza", care se va organiza în perioada 11-13 iunie 2015, informează Ecopresa.md.
Добавил MM В Понедельник, 23 Марта 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Aproximativ 20 de jurnalişti din mass-media locală și națională, precum și studenţii de la facultățile de jurnalism din R. Moldova, au participat în perioada 19-21 martie 2015 la training-ul „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza”. Sesiunea de instruire a fost organizată de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) și moderată de experți naționali și internaționali, informează Ecopresa.md
Добавил MM В Воскресенье, 15 Марта 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) invită jurnalişti din mass-media națională și locală la o serie de sesiuni de instruire cu tematica „Jurnalism de mediu: scriem pentru a responsabiliza”. În perioada martie – iulie 2015, AJMTEM va organiza trei sesiuni de instruire, axate de buna guvernare de mediu şi Strategia de Mediu 2014-2023.
Добавил MM В Четверг, 05 Марта 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită, la data de 12 martie 2015, ora 11.00, în Sala de conferinţe a Consiliului raional Cimişlia, la o masă rotundă tematică cu participarea jurnaliștilor de mediu și autorităților, APL și ONG-urilor, întru discutarea problemelor de mediu ale regiunii de Sud, pentru o mai bună guvernare a mediului și o informare corectă a populației, informează Ecopresa.md.
Добавил MM В Понедельник, 02 Марта 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) anunță concurs deschis pentru următoarele poziţii în cadrul proiectului „Agenda națională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului” (Proiectul este implementat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova și susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Uniunea Europeană):
Добавил MM В Воскресенье, 22 Февраль 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Ghidului de Turism, Asociația Ghizilor, Lectorilor și Translatorilor din Republica Moldova (AGLT), Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) și Clubul Cicliştilor Amatori au dat startul campaniei „Curse pentru mediu curat și turism responsabil".
Добавил MM В Пятница, 13 Февраль 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Ghidului de Turism – sărbătorită la data de 21 februarie-, Asociația Ghizilor, Lectorilor și Translatorilor din RM, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din RM, Clubul Cicliştilor Amatori din RM, dau startul campaniei „Curse pentru mediu curat și turism responsabil”.
Добавил MM В Понедельник, 09 Февраль 2015 в сфере Media IT, 0 Комментарии
Lansarea proiectului „Agenda națională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului" Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită la lansarea proiectului „Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului". Evenimentul va avea loc marți, 10 februarie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul Asociației, strada Serghei Lazo 13, Chișinău, R. Moldova.Fundaţia Est-Europeană Moldova


ИЗОБРАЖЕНИЯ из ФОТО ГАЛЕРИИ...
Forumul Tinerilor din regiunea Sud a țării. Forumul Tinerilor din regiunea Centru
Вверх

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready