INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te
Galerie Foto
Strategiile Raionale de Tineret
Centrul „Pro Comunitate” şi Ministerul Tineretului şi Sportului au lansat, la 9 iulie 2012, la Chişinău, procesul de elaborare a Strategiilor Raionale pentru Tineret în 10 raioane ale ţării.

Alte albume foto

14 imagini | Creat de Ana Pacu, Luni, 22 iunie 2015

În perioada 26-31 mai s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de Dans din Bodrum, Turcia, unul din cele mai importante evenimente din bazinul Mării Egee.

Vezi imaginile albumului
5 imagini | Creat de Anastasia, Luni, 02 iunie 2014

Pe 1 iunie curent, de Ziua Internațională a copiilor, a demarat proiectul ,,Ateliere fără forntiere” cu participarea copiilor cu nevoi speciale de pe ambele maluri ale Nistrului.

Vezi imaginile albumului
3 imagini | Creat de Anastasia, Marţi, 06 mai 2014

ERTSE NGO’s Academy”, o nouă oportunitate creată pentru toate ONG-urile din Europa Centrală şi de Sud-Est(inclusiv și cele din Moldova), și anume, prin lansarea programului „Management și Inovare socială”

Vezi imaginile albumului
0 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Marţi, 06 mai 2014

Echipa de Voluntari Ocnita, Implementeaza activitatile proiectului privind necesitatea RPL 2014.

Vezi imaginile albumului
4 imagini | Creat de Anastasia, Luni, 31 martie 2014

Artistul moldovean Pavel Brăila continuă discursul artistic la Muzeul Tehnic din Zagreb, Croația După prezentările de succes din Viena şi Steyr, expoziţia AT YOUR SERVICE – ART AND LABOUR este vernisată la Muzeul Tehnic din Zagreb!

Vezi imaginile albumului
6 imagini | Creat de Anastasia, Marţi, 04 martie 2014

Gala Generozitatii, 2 martie 2014. Palatul Republicii. "Zece ani au trecut si greu si usor"

Vezi imaginile albumului
14 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Luni, 30 decembrie 2013

În 2013 Fondul pentru Tineri Ungheni a reușit să mobilizeze comunitatea pentru a soluționa problemele copiilor și tinerilor din orașul și raionul Ungheni, a reușit să organizeze diferite activități de informare și conștientizare pentru tineri...

Vezi imaginile albumului
39 imagini | Creat de Silvia, Miercuri, 20 noiembrie 2013

Bunătatea, Frumosul și Adevărul sunt pilonii pe care se bazează Omenirea. Lucrările oglindesc exact aceste valori, pe care le urmez și le promovez în felul meu... prin culoare.

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Radu Covalciuc, Vineri, 09 august 2013

Istorie

Vezi imaginile albumului
8 imagini | Creat de Anastasia, Miercuri, 29 mai 2013

ACES - puntea ce leaga succesul, experienta frumoasa, prieteniile între Europa şi Republica Moldova.

Vezi imaginile albumului
14 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Luni, 27 mai 2013

Expozitia a fost dedicata Zilei Internationale a Copilului si organizata de Primaria or. Ungheni in parteneriat cu institutii de invatamint prescolar si liceal, organizatiile neguvernamentale din orasul Ungheni la 26 mai 2013 in holul Palatului de Cultura din Ungheni

Vezi imaginile albumului
9 imagini | Creat de Anastasia, Marţi, 26 februarie 2013

Reflecţii Aces

Vezi imaginile albumului
3 imagini | Creat de Anastasia, Luni, 10 decembrie 2012

Tinerii şi copiii social-vulnerabili sunt încurajaţi şi ajutaţi tot mai mult de specialiştii din centrele de plasament, care sunt gata să le ofere o viaţă mai bună.

Vezi imaginile albumului
1 imagini | Creat de Alexandru Crivitchi, Luni, 26 noiembrie 2012

Într-adevăr, e "distracţie mare” în local.

Vezi imaginile albumului
10 imagini | Creat de Guzun Andrei, Miercuri, 07 noiembrie 2012

În incinta Centrului „UNIT” în fiecare zi de marţi se petrece cîte o masă rotundă cu genericul „Prevenirea traficului de fiinţe umane”. Participanţii acestei activităţi sînt elevii Liceului Teoretic „Boris Dânga” din Criuleni şi elevii Şcolilor Profesionale din Criuleni.

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Guzun Mia, Sâmbătă, 06 octombrie 2012

Deschiderea Școlii tânărului blogger de la Centrul Media 6 octombrie 2012

Vezi imaginile albumului
6 imagini | Creat de Igor Guzun, Luni, 03 septembrie 2012

Echipament sportiv pentru copiii şi tinerii din Ţibirica şi Hogineşti, Călăraşi, şi promovarea tinerilor talentaţi la Criuleni: Agenda Vicepreşedintei Parlamentului, Liliana PALIHOVICI, de Ziua Cunoştinţelor

Vezi imaginile albumului
33 imagini | Creat de Igor Guzun, Marţi, 21 august 2012

Fundaţia Est-Europeană a organizat, între 13 şi 17 august 2012, Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”.

Vezi imaginile albumului
6 imagini | Creat de Igor Guzun, Marţi, 03 iulie 2012

25 de specialişti de tineret participă, la Soroca, între 2 şi 5 iulie 2012, la un training axat pe formele de participare şi promovare a tinerilor, organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia”.

Vezi imaginile albumului
9 imagini | Creat de Igor Guzun, Joi, 14 iunie 2012

80 de copii, un suport didactic, un concurs de cunoştinţe şi un concert „FurioSnails” – acestea sunt câteva dintre elementele care au făcut din deschiderea taberei de vară „Energel” din satul Talmaza, raionul Ştefan Vodă, un eveniment cu energie pozitivă.

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Luni, 04 iunie 2012

De 1 iunie, Ziua Internațională a Ocrotirii Copilului, GLT a organizat o activitate de colectare de fonduri pentru soluționarea problemelor copiilor și tinerilor cu nevoi speciale din orașul și raionul Ungheni. Astfel, voluntarii - membri GLT au colectat suma de 1133 lei.

Vezi imaginile albumului
34 imagini | Creat de Porombrica Maia, Sâmbătă, 19 mai 2012

În cadrul proiectului „Participarea tinerilor la dezvoltarea comunităţii” pe data de 19 mai 2012 a avut loc Forumul Tinerilor Lideri “Activizarea tinerilor – noi posibilităţi pentru dezvoltarea comunităţii”

Vezi imaginile albumului
13 imagini | Creat de Aurelia Guzun, Vineri, 18 mai 2012

La Centrul NEOVITA a avut loc un ToT în sănătatea adolescenţilor. La curs au participat 26 medici şi psihologi. Sustinere: Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC), în cadrul proiectului „Generaţie sănătoasă”.

Vezi imaginile albumului
43 imagini | Creat de Porombrica Maia, Duminică, 06 mai 2012

Proiectul “Participarea tinerilor la dezvoltarea comunităţii”, realizat de ONG VICON cu suportul Fundaţiei Est- Europene din resursele acordate de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. 4-5 mai - Şcoala Tinerilor Lideri, Sesiunea III.

Vezi imaginile albumului
15 imagini | Creat de Igor Guzun, Joi, 03 mai 2012

104 tineri din 10 raioane de sud ale ţării s-au reunit pentru lucruri bune, la 26 aprilie 2012, la Cahul, la Forumul Regional al Tinerilor, organizat de Fundaţia Est-Europeană.

Vezi imaginile albumului
0 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Joi, 19 aprilie 2012

Lucrări confecționate de copii CCC Ocnița

Vezi imaginile albumului
0 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Joi, 19 aprilie 2012

Gestivalul Cîntecului Pashal

Vezi imaginile albumului
15 imagini | Creat de Igor Guzun, Marţi, 17 aprilie 2012

106 tineri din 12 raioane de nord ale ţării s-au reunit pentru lucruri bune, la 12 aprilie 2012, la Bălți, la Forumul Regional al Tinerilor, organizat de Fundaţia Est-Europeană.

Vezi imaginile albumului
20 imagini | Creat de Igor Guzun, Joi, 05 aprilie 2012

104 tineri din 14 raioane ale ţării s-au reunit, la 5 aprilie 2012, la Chişinău, la Forumul Regional al Tinerilor pentru a discuta dificultăţile cu care se confruntă şi pentru a prezenta experienţa iniţiativelor de participare pe care le-au realizat.

Vezi imaginile albumului
30 imagini | Creat de Aurelia, Marţi, 06 martie 2012

Persoanele cu putere de decizie din Călăraşi s-au întrunit la 6 martie 2012 pentru a discuta provocările de sănătate cu care se confruntă adolescenţii din raion şi nevoia de servicii de sănătate prietenoase tinerilor.

Vezi imaginile albumului
26 imagini | Creat de Aurelia, Vineri, 02 martie 2012

Un training în consiliere motivaţionale a adolescenţilor a avut loc la Chişinău, între 28 februarie şi 2 martie 2012. Cursul s-a ţinut la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” şi a fost organizat de Asociația „Sănătate pentru tineri”.

Vezi imaginile albumului
22 imagini | Creat de Aurelia, Miercuri, 29 februarie 2012

La Soroca s-a desfăşurat atelierul de extindere a serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor. Organizat de ONG „Sănătate pentru Tineri”, Ministerul Sănătăţii şi APL, cu sprijinul Agenției Elvețiane pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Vezi imaginile albumului
42 imagini | Creat de Porombrica Maia, Duminică, 26 februarie 2012

Proiectul “Participarea tinerilor la dezvoltarea comunităţii”, realizat de ONG VICON cu suportul Fundaţiei Est- Europene din resursele acordate de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. 24-26 februarie - Şcoala Tinerilor Lideri

Vezi imaginile albumului
13 imagini | Creat de Aurelia, Miercuri, 22 februarie 2012

La Edineţ, decidenţi au discutat despre extinderea serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor (SSPT). Organizator - Asociaţia „Sănătate pentru Tineri”, Ministerul Sănătăţii şi APL. Proiect sprijinit de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Vezi imaginile albumului
39 imagini | Creat de Porombrica Maia, Luni, 20 februarie 2012

Pe data de 20 februarie în icinta Liceului A.Mateevici din Căușeni au avut loc Dezbaterile raionale organizate de Fundația Est-Europeană în cadrul proiectului "Participarea tinerilor in Moldova".

Vezi imaginile albumului
15 imagini | Creat de Aurelia, Joi, 09 februarie 2012

Primul atelier de iniţiere a extinderii Serviciilor de sanatate pilirietenoase tinerilor (SSPT). Organizat la Cimişlia de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri”, Ministerul Sănătăţii şi APL. Proiect finanţat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Vineri, 27 ianuarie 2012

Sali renovate cu participarea mișcării de voluntari "Curcubeu" și contribuția ajenților economici din r-n Ocnița

Vezi imaginile albumului
4 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Vineri, 27 ianuarie 2012

Voluntarii implicati in activitati de Anul Nou

Vezi imaginile albumului
2 imagini | Creat de Hropotinschii Lilia, Joi, 26 ianuarie 2012

Două luni de activitate în proiect

Vezi imaginile albumului
11 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Luni, 26 decembrie 2011

Membrii Fondului pentru Tineri din Ungheni au impartit in Ajun de Craciun bucurie copiilor cu nevoi speciale, beneficiari ai asociatiei obstesti "Poarta Deschisa" din orasul Ungheni.

Vezi imaginile albumului
23 imagini | Creat de Aurelia, Vineri, 23 decembrie 2011

La Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” s-au întrunit reprezentanţi Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, reprezentanți ai agențiilor de dezvoltare SDC, UNICEF, UNFPA și OMS si ONG naţionale.

Vezi imaginile albumului
6 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Marţi, 13 decembrie 2011

Grupul Local de Tineri din Ungheni, constituit in cadrul proiectului “Fondul pentru Tineri“ in mai 2010, a sarbatorit la 5 decembrie 2011 Ziua Internationala a Voluntariatului

Vezi imaginile albumului
59 imagini | Creat de Porombrica Maia, Luni, 05 decembrie 2011

Proiectul „Participarea tinerilor la dezvoltarea comunităţii” . Localităţile:Sălcuța, Opaci, Sălcuța Nouă , Coșcalia, Cîrnățenii-Noi, Taraclia, Baimaclia, Surchiceni, Ciuflești, Chircăieștii Noi, Căușeni, Cîrnățeni, Zaim , Plop-Ştiubei, Baccealia, Ursoaia.

Vezi imaginile albumului
6 imagini | Creat de Ribcic Natalia, Marţi, 25 octombrie 2011

Activitate de colectare de fonduri pentru solutionarea problemelor copiilor si tinerilor din orasul si raionul Ungheni. Evenimentul a fost organizat de catre Fondul pentru Tineri din Ungheni in parteneriat cu Primaria or. Ungheni, Cafe - Prim si mass - media locala.

Vezi imaginile albumului
5 imagini | Creat de Tineri.md, Marţi, 23 august 2011

Acțiune de colectare de fonduri, realizată de organizația non-guvernamentală ChildAid pentru construirea Centrului de Reabilitare a Copiilor cu Dizabilități Hippocrates din Chișinău. 13 august 2011, The Malt House din Londra.

Vezi imaginile albumului
4 imagini | Creat de Tineri.md, Duminică, 07 august 2011

Tabăra ”Plus Armonie” din orașul Ungheni, organizată în cadrul unui proiect trasfrontalier. Imagini: EXPRESUL de UNGHENI

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Porombrica Maia, Sâmbătă, 25 iunie 2011

Grup de Iniţiativa Civica, s.Taraclia, r.Căuşeni. Activităţi de instruire si timp liber. Partener AO "Speranţa" (Cahul), Corpul Păcii, Asociaţia Obştească VICON, Liceul Teoretic Taraclia

Vezi imaginile albumului
9 imagini | Creat de Igor Guzun, Duminică, 19 iunie 2011

Un training în comunicare pentru tineri, organizaţiile non-guvernamentale ale tinerilor şi lucrătorii de tineret a avut loc la 14-16 iunie 2011, la Chişinău, în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova”, implementat de Fundaţia Est-Europeană.

Vezi imaginile albumului
7 imagini | Creat de Aurelia, Luni, 13 iunie 2011

Un training în advocacy, dezbateri publice şi mobilizare comunitară pentru lucrătorii de tineret a avut loc pe 16-18 martie 2011 la Chişinău, în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova”, implementat de Fundaţia Est-Europeană.

Vezi imaginile albumuluiFundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready