ВОЙТИ
Пользователь
Пароль

Забыли пароль?
Регистрация

BUTNARU Alina - Блог
3 Добавленные статьи
Votul tău - o șansă la o viață decentă pentru TINEri
Добавил BUTNARU Alina В Воскресенье, 10 Май 2015 в сфере Educaţie
20 tineri din orașul Ungheni vor educa și sensibiliza alți tineri care vor vota pentru prima dată, în cadrul alegerilor locale din iunie 2015.

Asociația Obștească pentru Copii și Tineret ”Făclia” Ungheni implementează proiectul ”Votul tău - o șansă la o viață decentă pentru TINEri” (Your vote - a chance to a decent life for YOUth”), prin intermediul Institutului de Dezvoltare a Tinerilor KULT (Institute for Youth Development KULT,Youth decide on Democracy!), cu suportul financiar acordat de Uniunea Europeană.

Proiectul are drept scop educarea și sensibilizarea tinerilor din orașul  Ungheni care vor vota pentru prima dată.

 

20 tineri din orașul Ungheni vor educa și sensibiliza alți tineri care vor vota pentru prima dată, în cadrul alegerilor locale din iunie 2015. Acești tineri vor fi instruiți timp de 2 zile în domeniul educației electorale, după care vor realiza:

  • 5 ateliere de educație electorală cu 100 elevi ai instituțiilor locale de învățămînt ;
  • 1 dezbatere cu 40 de reprezentanți ai diferitelor instituții și organizații, privind importanța votului într-o societate democratică;
  • 1 campanie de sensibilizare privind importanța participării tinerilor la viața politică;
  • 1 concurs de desene și postere "Sunt un cetățean activ! Eu votez!";
  • 6 standuri informaționale în instituțiile locale de învățămînt, privind democrația și dreptul tinerilor la participare.
     

Pentru mai multe informații privind proiectul puteți contacta:

Alina BUTNARU / 079 649 215
alyna.butnaru@gmail.com 


 

Комментарий

Чтобы подписать комментарий Вам необходимо войти на сайт!
Пользователь

Пароль


Архив автора
Добавил BUTNARU Alina В Вторник, 10 Марта 2015 в сфере Educaţie, 0 Комментарии
Dacă te preocupă integrarea europeană a Republicii Moldova şi eşti interesat de teatru, poţi participa în cadrul unei piese de teatru educaţional!
Добавил BUTNARU Alina В Понедельник, 09 Марта 2015 в сфере Educaţie, 0 Комментарии
Despre problemele tinerilor şi oportunităţile europene care sprijină mobilitatea tinerilor, schimburi de tineret, cetăţenia activă, voluntariatul şi participarea tinerilor la viaţa comunitară s-a discutat în cadrul unei Cafenele publice – „Integrarea europeană – oportunităţi pentru TINEri”, organizată de Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret „Făclia”.Fundaţia Est-Europeană Moldova


ИЗОБРАЖЕНИЯ из ФОТО ГАЛЕРИИ...
Divinitate Meleaguri dragi
Вверх

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready