INTRĂ ÎN CONT
Utilizator
Parolă

Ai uitat parola?
Înregistrează-te

Elena Spinachi - Blog
7 articole adăugate
Cooperarea de tineret moldo-ucraineană va fi susținută de Excelența Sa, Ion Stăvilă
Publicat de Elena Spinachi la Vineri, 10 februarie 2012 în domeniul Social
Reprezentanții Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) au avut joi, 9 februarie, o întîlnire cu Ambasadorul Moldovei în Ucraina, Excelența Sa, Ion Stăvilă.

În cadrul şedinţei, Radu Croitoru și Ecaterina Covali, în calitate de Membri de Birou şi Alex Petrov, Coordonator al Direcției politici de tineret în CNTM au discutat despre implicarea Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina în demararea unui nou proiect de tineret între cele două state. Excelența Sa, Ion Stăvilă și-a declarat deschiderea și interesul față de activitățile care urmează a fi lansate, urmând să participe la întîlnirile comune ale tinerilor din Republica Moldova și Ucraina.

Reprezentanții CNTM au declarat că în următoarele săptămâni urmează a fi lansat un nou proiect de cooperare bilaterală, pentru realizarea schimburilor de experiență în procesul de participare a tinerilor în structurilor parlamentare din Moldova și Ucraina.

Pentru a fortifica relaţia de comunicare dintre tineri, Excelența sa și-a exprimat deschiderea pentru realizarea unei vizite de studiu în Ambasada Moldovei în Ucraina pentru tinerii moldoveni ce urmează a fi implicați în calitate de stagiari în structurile parlamentare.

La sfârșitul întâlnirii, Excelența Sa, Ion Stăvilă a felicitat CNTM pentru activităţile desfăşurate la nivel național și internațional în domeniul tineret şi s-a arătat deschis spre colaborare pentru dezvoltarea inițiativelor de tineret.

 

Comentează

Pentru a putea semna comentarii trebuie sa fiţi logat!
Utilizator

Parolă


Arhiva autorului
Publicat de Elena Spinachi la Vineri, 09 martie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) şi Consiliul Tineretului din România (CTR) salută iniţiativa Ministrului Tineretului şi Sportului din Republica Moldova şi a Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România de semnare a acordului bilateral privind cooperarea în domeniile tineret şi sport. Cele două organizaţii doresc sa sublinieze importanţa de a avea tineretul ca unul dintre principalii piloni ai acordului strategic între cele două state, considerând faptul că tinerii reprezintă atât o resursă a societăţii actuale, dar şi un grup important al politicilor sociale şi de preaderare ale Uniunii Europene.
Publicat de Elena Spinachi la Luni, 05 martie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Preşedintele Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), Eduard Mihalaş, a avut luni, 5 martie 2012, în Praga, o întâlnire cu Catherine Ashton, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politica de securitate, Štefan Füle, Comisar European pentru extindere şi politica de vecinătate şi Miniştrii de externe ai Grupului Visegrád.
Publicat de Elena Spinachi la Marţi, 28 februarie 2012 în domeniul Educaţie, 0 comentarii
În anul 2012 Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) în cadrul proiectului „Dialog Intercultural în Moldova” continuă să desfăşoare activităţi de instruire şi sensibilizare privind dialogul intercultural și toleranţă pentru copii/tineri și părinţii acestora, reprezentanţi ai autorităţilor publice şi pedagogi.
Publicat de Elena Spinachi la Miercuri, 22 februarie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Preşedintele Forumului European al Tineretului, Peter Matjašič, va efectua o vizită de studiu la Chişinău. Reprezentantul Tineretului European va avea mai multe întîlniri cu înalţi oficiali precum Prim-Ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu şi Vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici iar miercuri seara, 22 februarie, va ţine un discurs despre politicile de tineret la nivel european în cadrul Contact Making Seminar, eveniment organizat de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.
Publicat de Elena Spinachi la Luni, 20 februarie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Sîmbătă, 18 februarie 2012, Consiliul Naţional al Tinerilor din Moldova a celebrat 13 ani de activitate.
Publicat de Elena Spinachi la Luni, 13 februarie 2012 în domeniul Social, 0 comentarii
Banii alocaţi activităţilor de tineret sunt cheltuiţi de către autoritățile locale, în mare parte, pentru premii băneşti, birotică, alimentare, transport, diplome şi flori. Aceasta este una dintre concluziile raportului final de evaluare a bugetelor publice locale pe domeniul de tineret pentru anul 2011, întocmit de către CNTM.Fundaţia Est-Europeană Moldova


IMAGINI DIN GALERIA FOTO ...
Şcoala de Vară „Participarea tinerilor”, FEE
PAGINA ÎN SUS

Copyright © 2011-2012  Fundatia Est-Europeana
Acest site este realizat în cadrul proiectului „Participarea tinerilor în Moldova” implementat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Informatia de pe site nu reprezinta neaparat punctul de vedere al donatorilor | Concept & Conţinut - Aurelia Guzun | Design & Programare de Andrei Madan      ipv6 ready